صدایی که حس زندگی می‌دهد
معرفی انواع بخارگر: مقایسه بخارگر دستی و ایستاده + جدول

معرفی انواع بخارگر: مقایسه بخارگر دستی و ایستاده + جدول

همیشه که قرار نیست هنگام اتو کشیدن لباس را روی میز اتو قرار دهید و آن را با اتو پرس کنید. گاهی اوقات هم بد نیست که از انواع بخارگر کمک بگیرید و لباس‌ها را به صورت غیر مستقیم با بخار اتو، اتو بکشید. بخارگرها نسل جدیدی از انواع اتوها هستند که بدون نیاز به پرس کردن و فشار و فقط با کمی بخار می‌توانند الیاف لباس را شل کنند و امکان صاف کردن آن‌ها و رفع چین و چروک‌ها را فراهم نمایند. انواع دستگاه‌های بخارگر را می‌توان به دو گروه بخارگرهای ایستاده و دستی تقسیم‌بندی نمود که هر کدام جزئیات متفاوتی دارند. اگر میان انتخاب این دو بخارگر تردید دارید، بیایید دقیق‌تر آن‌ها را با هم مقایسه کنیم.

معرفی انواع بخارگر

بخارگر به دستگاهی گفته می‌شود که امکان تولید بخار را با حداکثر راندمان جهت اتوکشی لباس و پارچه‌های مختلف فراهم می‌کند. به غیر از اینکه این دستگاه‌ها توسط برندهای مختلفی تولید می‌شوند، از نظر ساختار نیز می‌توان آن‌ها را به دو دسته بخارگر دستی و بخارگر ایستاده تقسیم بندی کرد که هر یک از آن‌ها دارای جزئیات متفاوتی‌اند و باید متناسب با نیاز هر کدام را انتخاب کرد.

انواع بخارگر را می‌توان به دو دسته دستی و ایستاده تقسیم بندی کرد. بخارگرهای دستی سایز کوچکی دارند و برای مسافرت ایده آل‌اند، ولی بخارگرهای ایستاده سایز بزرگ‌تری دارند و می‌توانند به صورت ثابت و با قدرت بخاردهی بالا استفاده شوند.

نوع 1: بخارگر دستی (Handheld steamer)

ساده‌ترین نوع بخارگر موجود در بازار که هم پرفروش است، هم جمع و جور و کوچک، بخارگر دستی می‌باشد. این نوع بخارگر حتی از اتوهای خانگی کوچک‌تر بوده و دارای یک مخزن کوچک برای پر کردن آب است. می‌توانید برای اتوکشی و باز کردن چروک‌های لباس مختلف از این دستگاه استفاده کنید. مخزن، نازل خروجی و سایر تجهیزات بخارگر به صورت یکجا در آن قرار گرفته‌اند. قیمت این دستگاه به دلیل سایز کوچک و تکنولوژی نه چندان پیچیده ارزان است و همین موضوع آن را به یک گزینه عالی برای خرید با حداقل بودجه تبدیل می‌کند.

مزایا بخارگرهای دستی

بخارگرهای دستی به دلیل سایز کوچک خود بسیار در بازار محبوب هستند. می‌توان آن‌ها را در هر جایی که نیاز به یک اتوی ساده و دستی است استفاده نمود و از قابلیت‌های آن بهره مند شد. از جمله مهم‌ترین مزایای این نوع بخارگر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • سایز کوچک و جمع جور: بخارگرهای دستی سایز بسیار کوچکی دارند. از این جهت می‌توانید آن‌ها را در هر جایی قرار دهید. فضای زیادی توسط آن‌ها اشغال نمی‌شود و همه این موارد جزء مزایا و نقاط برتری آن‌ها هستند.
  • قابلیت جابجایی ساده: قابلیت جابجایی ساده به دلیل وزن پایین این بخارگرها باعث شده تا بتوان آن‌ها را گزینه‌ای مناسب برای مسافرت نیز شناخت. به طوری که این بخارگرها حتی قابلیت قرار دادن در داخل چمدان و ساک‌های مختلف را نیز دارند.
  • سرعت کارکرد بالا: به دلیل مخزن کوچک آب این بخارگر به سرعت گرم می‌شود. از این جهت سرعت کارکرد آن بسیار بالاست و می‌تواند برای اتوکشی سریع لباس‌ها استفاده گردد.
  • بدون متعقلات: هیچ گونه لوله اضافه و تجهیزات دیگر در این نوع بخارگر به کار نرفته‌اند. شما فقط با یک اتوی دستی مواجه هستید که سایز کوچکی دارد و می‌توانید آن را روی لباس‌های خود بکشید.

مزایا و معایب بخارگرهای دستی کوچک

معایب بخارگرهای دستی

بخارگرهای دستی با وجود مزایای متنوع دارای قابلیت‌های ساده‌ای هستند. سایز آن‌ها کوچک است و شاید نتوانند برای دراز مدت جهت اتوکشی لباس‌ها استفاده شوند. از جمله مهم‌ترین معایب این بخارگرها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • کارکرد کوتاه مدت: بخارگرهای دستی برای اتوکشی کوتاه‌مدت مناسب هستند. از این جهت معمولا برای مواقعی که نیاز به استفاده از بخارگر برای مدت طولانی است، نمی‌توان از این نوع بخارگر استفاده نمود.
  • مناسب لباس‌های کوچک: از آنجایی که این بخارگرها تولید بخار طولانی ندارند، بیشتر برای لباس‌های کوچک مناسب‌اند. مگر اینکه چندین بار مخزن آب آن‌ها را پر کنید و دوباره استفاده نمایید.

نوع 2: بخارگر ایستاده (vertical steamer)

اتو بخارگر ایستاده یک بخارگر بزرگ و سنگین است. این محلول دارای یک مخزن آب بزرگ، نازل بلند و آویزان بوده و می‌تواند خروجی بخار بالایی را فراهم کند. به طوری که پس از روشن کردن دستگاه مخزن شروع به جوش آوردن آب می‌کند و بخار از طریق لوله بلند به سمت لباس هدایت می‌شود. این بخارگر برای انواع لباس‌ها قابل استفاده است و قدرت بالاتری را جهت حذف چین و چروک‌های مختلف فراهم می‌کند. بنابراین، اگر می‌خواهید با اعتماد بیشتر برای انواع لباس‌ها از بخارگر استفاده کنید، این دستگاه انتخاب بسیار خوبی است.

مزایا بخارگرهای ایستاده

بخارگرهای ایستاده دارای مزایای بی شماری هستند. از مدت زمان آماده به مصرف طولانی تا قدرتی که برای باز کردن چروک لباس‌ها فراهم می‌کنند. از جمله مهم‌ترین مزایای بخارگر ایستاده که آن را به یک انتخاب بهینه تبدیل می‌کند، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • دارای مخزن بزرگ: بخارگرهای ایستاده دارای مخزن بزرگی هستند. می‌توانید حداقل 1 لیتر با آب آن‌ها را پر کنید تا امکان خروج بخار طولانی‌مدت را فراهم کنند.
  • قدرت خروج بخار بالا: قدرت خروج بخار به دلیل منافذ بیشتر روی این بخارگرها بالاتر است. همچنین شدت تولید آن و حجم بخار خروجی می‌تواند بالاتر از حد معمول در نظر گرفته شود.
  • قابل استفاده برای مدت زمان طولانی: از آنجایی که مخزن بخارگر ایستاده بزرگ است، می‌تواند برای مدت طولانی نیز استفاده شود. از این جهت برای مزون‌ها و مغازه‌های لباس فروشی این بخارگرها بسیار مناسب هستند.

معایب بخارگرهای ایستاده

بخارگرهای ایستاده با وجود مزایای متنوع خود دارای یک سری نقاط ضعف و معایب نیز هستند. اینکه این بخارگرها را انتخاب کنید یا نه، تا حدی به نظر شما بستگی دارد؛ اما قبل از آن بد نیست که بیشتر با معایب آن‌ها آشنا شوید.

  • دارای وزن بالا: وزن بخارگرهای ایستاده بالاتر از بخارگرهای دستی. از این جهت به راحتی نمی‌توانید آن را هر جایی ببرید.
  • عدم امکان جابجایی ساده: جابجایی بخارگر ایستاده ساده نیست. باید مخزنی که روی زمین قرار گرفته را جابجا کنید که اگر با آب پر شده باشد نیز وزن بالایی دارد. متعلقات و لوله‌های این بخارگر نیز بزرگ و متنوع هستند.

مزایا و معایب بخارگر ایستاده یا عمودی

مقایسه بخارگرهای دستی و ایستاده برای انتخاب بهتر

با توجه به مزایا و معایب هر یک از انواع بخارگر می‌توان درک کرد که هر کدام دارای جزئیات خاصی هستند و باید متناسب با نیاز و بودجه بهترین گزینه را انتخاب کرد. بخارگرهای دستی بیشتر برای باز کردن چروک‌های لباس‌های کوچک مناسب‌اند و البته برای استفاده در مسافرت و جابجایی بهینه‌تر انتخاب مناسب‌تری دارند. در مقایسه با آن، بخارگرهای ایستاده هستند که مخزن بزرگ‌تری دارند، ولی در عوض قابلیت جابجایی آن‌ها ساده نیست.

بخارگر دستی و ایستاده برخلاف اتو بخار هر دو برای اتوکشی سیار و بدون پرس کردن استفاده می‌شوند، اما قدرت بخاردهی بخارگرهای ایستاده بالاتر از بخارگرهای دستی می‌باشد.

ویژگی بخارگر ایستاده بخارگر دستی
مدت زمان بخاردهی بالا به دلیل مخزن بزرگ پایین به دلیل مخزن کوچک
حجم مخزن بالاتر از حداقل 1 لیتر معمولا کمتر از 1 لیتر
قدرت اتوکشی بالا به دلیل خروج بخار زیاد متوسط به دلیل خروج بخار متوسط
حمل و جابجایی سخت به دلیل سایز بزرگ و وزن بالا آسان به دلیل سایز کوچک
استفاده در مسافرت امکان‌پذیر نیست امکان‌پذیر به دلیل سایز کوچک

نتیجه‌گیری

انتخاب میان انواع بخارگر می‌تواند دغدغه شما را از بابت خرید آن با قیمت مقرون به صرفه برطرف کند. بخارگرها که خود به دو مدل دستی و ایستاده تقسیم‌بندی می‌شوند، دارای جزئیات متفاوتی هستند. همین موضوع انتخاب آن‌ها را سخت‌تر می‌کند. ولی در این مقاله سعی کردیم با توضیح مزایا و معایب انواع بخارگرها شما برای انتخاب بهینه آن‌ها راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *