اگر در خانه حیوان خانگی دارید یا کودک شما با بازیگوشیهای خود سطح فرشتان را کثیف کرده است، نیازی نیست که هر چند وقت یک بار فرشتان را به قالیشویی بسپارید. با وجود دستگاه فرش شویی در منزل دیگر محدودیتی برای شستشوی فرشها در خانه ندارید. میتوانید هر لکهای را اعم از لکه غذاها، خوراکیها، گرد و غبار و … را از روی سطح فرش پاک کنید. اما نکته مهم اینجاست که چه نوع فرش شوی خانگی را تهیه کنیم؟ نکات مهمی وجود دارند که باید برای راهنمای خرید فرش شوی خانگی به آنها توجه کنید که در ادامه مقاله قصد بررسی آنها را داریم.
اهمیت انتخاب بهترین فرش شوی خانگی
همه ما دوست داریم هر زمانی که متوجه کثیفی و لکه روی سطوح فرش و موکت خودمان شدیم، به سرعت آنها را پاکسازی کنیم. بهترین فرش شوی خانگی همین امکان را به شما میدهد تا در هر زمانی که آلودگی به سطح فرش شما هجوم آورد، بتوانید بدون فوت وقت و نیاز به جابجایی فرش آن را تمیز کنید. انتخاب بهترین دستگاه فرش شوی دغدغه را از شما جهت تمیز کردن فرش خانهها برطرف میکند و میتواند بدون فشار به پا، کمر و عضلات دست و گردن، امکان شستشوی فرش را برای شما فراهم کند.
راهنمای خرید فرش شوی خانگی
نکات مهمی وجود دارند که باید به عنوان راهنمای خرید فرش شوی خانگی به آنها توجه کنید. از کیفیت گرفته تا کارایی و دوام این فرش شویها که هر کدام عملکرد عالی را در اختیار شما قرار میدهند. اگر میخواهید هنگام شستشوی فرش با این دستگاهها احساس راحتی داشته باشید و از نظافت و تمیزی فرش نیز رضایت کافی کسب کنید، در ادامه همراه ما باشید تا به نکات مهم برای راهنمای خرید فرش شوی خانگی اشاره کنیم.
1. وزن فرش شوی؛ مهم برای خرید مناسب
وزن فرش شوی یکی از مهمترین عواملی است که باید برای انتخاب بهترین فرش شوی خانگی به آن دقت کنید. فرش شویها معمولا حتی زمانی که خالی هستند، سنگیناند؛ حالا اگر آنها را پر کنید نیز وزن بالاتری پیدا میکنند. یک مخزن پر از محلولهای تمیز کننده میتواند بین 3 تا 7 کیلوگرم وزن داشته باشد. سعی کنید که فرش شویهای خانگی را انتخاب کنید که وزن پایینی دارند تا حتی هنگام پر کردن کل مخزن نگران وزن بالای آنها و عدم امکان جابجایی ساده نباشید.
وزن فرش شوی خانگی عامل مهمی برای سهولت در جابجایی آن است. هنگامی که فرش شوی خالی است، نباید وزن بالایی داشته باشد؛ اما اگر پر باشد باید وزن آن کمتر از 10 کیلوگرم باشد. هر چقدر فرش شوی وزن پایینتری داشته باشد، جابجایی آن نیز سادهتر میشود.
2. قابلیت حمل و جابجایی؛ چرخ و دستههای مناسب
نکتهای که باید برای راهنمای خرید فرش شوی خانگی به آن دقت کنید، قابلیت حمل و جابجایی است. باید چرخهای مناسبی در کف دستگاه وجود داشته باشند تا بتوانید آنها را به راحتی روی زمین حرکت دهید. همچنین وزن آنها نیز باید پایین باشد. وجود دسته قابل حمل نیز از دیگر نکات برای خرید فرش شویهای خانگی است.
3. سهولت در استفاده؛ سایز کوچک و تجهیزات جانبی
یک دستگاه فرش شویی در منزل ایدهآل همیشه به راحتی قابل استفاده است. باید به راحتی مانور داده و جابجا شود. همچنین باید به اندازه کافی جمع و جور باشد تا در گوشهها و سایر مکانهای صعبالعبور استفاده شود. سری تمیزکننده قابل تعویض و سایر لوازم جانبی اختیاری به تمیز کردن سطوح و اشکال مختلف کمک میکنند.
4. قدرت؛ توان مکش و شستشوی شدید فرشها
توجه به راهنمای خرید فرش شوی خانگی آن هم نکتهای به نام قدرت برای این فرش شویها بسیار مهم است. یک دستگاه فرش شویی خانگی باید جمع و جور اما قدرتمند باشد. باید قدرت مکش قوی و توانایی شستشوی شدید فرش را برای مدت زمان معقولی داشته باشد. هیچ کس دستگاهی فرش شویی را که گاهی اوقات به دلیل گرم شدن بیش از حد نیاز خاموش شدن و وقفه در شستشو دارد، دوست ندارد. در عین حال، باید سیستم دفع حرارت خوبی داشته باشد تا از عملکرد کارآمد آن اطمینان حاصل شود.
5. حجم مخزن؛ عملکرد در مدت زمان طولانیتر
به عنوان راهنمای خرید فرش شوی خانگی میتوان به نکتهای توجه داشت و آن هم حجم مخزن است. مخازن ذخیره جداگانه نیازمند آب و تمیز کنندههای مخصوص هستند و باید حتما آنها را پر کنید تا امکان شستشوی فرش وجود دارد. اگر مخازن کوچکی برای فرش شوی وجود داشته باشند، با وجود اینکه وزن آنها پایینتر است؛ اما نمیتوانند امکان تمیز کردن برای مدت طولانی را فراهم کنند. هرچه مخازن ذخیره بزرگتر باشند، دستگاه شما میتواند مدت زمان بیشتری کار کند. این برای زمانی که نیاز به تمیز کردن فرشهای بزرگتر دارید، مفید است.
حجم مخزن عامل مهمی برای انتخاب بهترین فرش شوی خانگی است که میتوانید بین 2 تا 3 لیتر و یا بیشتر باشد. برای یک فرش 6 لیتری مخزن 3 لیتری به خوبی پاسخگو است، ولی اگر فرش بزرگتر باشد، باید حجم مخزن نیز بیشتر باشد یا اینکه مخزن مجددا پر شود.
6. سر و صدا؛ عامل مهم برای خانههای کوچک
به عنوان نکتهای که هیچ گاه نباید برای راهنمای خرید فرش شوی خانگی از آن صرف نظر کنید میتوان به سر و صدا اشاره کرد. همیشه مهم است که دستگاهی را انتخاب کنید که صدای زیادی ایجاد نمیکند. هر چقدر دستگاه فرش شویی خانگی بی صداتر باشند، سادهتر میتوانید از آنها استفاده کنید. به خصوص اگر در منزل کودک و سالمند دارید، حتما فرش شویهایی را انتخاب کنید که سر و صدای پایینی دارند. میزان نویز تولیدی توسط این دستگاهها بر اساس دسی بل مشخص میشود که باید حتما آن را هنگام خرید بررسی کنید.
7. قیمت؛ عامل غیر قابل چشم پوشی برای خرید
همیشه قیمت به عنوان عاملی برای انتخاب بهترین فرش شوی خانگی مورد توجه قرار میگیرد. مقرون به صرفه بودن فرش شویهای خانگی میتواند موضوع مهمی برای خرید آنها باشد. نمیتوانید انتظار داشته باشید که همه فرش شویهای خانگی بهترین ویژگی را داشته باشند. برای پیدا کردن بهترین فرش شوی خانگی که متناسب با نیازهای شما باشد، باید ویژگی مورد نظرتان را بررسی کنید. همیشه قیمت را مد نظر قرار دهید تا بتوانید گزینهای را انتخاب کنید که با قیمت رقابتی در دسترس باشد.
8. تنظیمات؛ انعطاف پذیری برای استفاده
به عنوان نکتهای که حتما باید در راهنمای خرید فرش شوی خانگی به آن دقت کنید میتوان به تنظیمات اشاره کرد. تنظیمات فرش شویها انعطاف پذیری برای استفاده از آنها را بالاتر میبرد. حتما به وجود امکانات قابل تنظیم همچون قدرت، میزان خروجی و … توجه داشته باشید. همچنین سریهای انعطاف پذیر برای نصب روی دستگاههای فرش شوی نیز بسیار مهم هستند که باید به آنها دقت کنید.
نتیجهگیری
نکات مهمی تحت عنوان راهنمای خرید فرش شوی خانگی وجود دارند که در این مقاله به همه آنها پرداختیم. اگر مهم است که فرش شوی خانگی شما کارکرد خوبی داشته باشد و به طور کامل فرش و موکتها را تمیز کند، حتما به نکات ذکر شده دقت کنید. همیشه بهترین دستگاه فرش شویی برای منزل را از طریق برندهای معتبر سفارش دهید تا از کیفیت این محصولات و دوام آنها اطمینان خاطر داشته باشید. وجود گارانتی و خدمات پس از فرش برای این دستگاههای برقی نیز نکته مهمی است که نباید آن را هنگام خرید فراموش کنید تا اگر مشکلی در حین کار کردن با دستگاه به وجود آمد، دستتان به جایی بند باشد.