صدایی که حس زندگی می‌دهد
انواع جارو برقی و ویژگی‌های آن‌ها را بشناسید (۷ مدل جاروبرقی)

انواع جارو برقی و ویژگی‌های آن‌ها را بشناسید (۷ مدل جاروبرقی)

انتخاب یک جاروی برقی مناسب در میان تنوع بالایی از جارو برقی‌های موجود در بازار شاید کار سختی باشد. به خصوص اینکه روز به روز به شمار انواع جارو برقی افزوده می‌شود و تکنولوژی‌های جدید نیز برای تولید این جارو برقی‌ها به کار می‌روند. شاید هیچ کس در تاریخچه جارو برقی فکر نمی‌کرد که جارو برقی‌های جدید مانند ربات کار کنند و به صورت اتوماتیک کار جارو کشی را انجام دهند؛ اما امروزه شاهد تنوع بالایی از جارو برقی‌ها هستیم که هر کدام عملکرد متفاوت و خاص خود را دارند. برای آشنایی بیشتر با انواع جارو برقی، این مقاله را بخوانید.

انواع جارو برقی و کاربرد هر کدام

در اینکه جارو برقی یکی از مهم‌ترین لوازم خانگی برقی است، شکی نیست. انواع جارو برقی‌های موجود در بازار را می‌توان به گروه‌های مختلفی تقسیم بندی کرد. از جارو برقی‌های قدیمی و کلاسیک گرفته تا جاروبرقی‌های رباتیک و جدید. در ادامه با انواع جارو برقی و کاربرد هر کدام آشنا می‌شوید.

جاروبرقی خانگی (کلاسیک)

۱. جاروبرقی خانگی (کلاسیک)

ساده‌ترین نوع جارو برقی موجود در بازار، جارو برقی خانگی یا کلاسیک است. این جارو برقی‌ها دارای یک مخزن با چرخ کنترل شونده و یک لوله برای جمع آوری ذرات و زباله‌ها هستند. جارو برقی‌های کلاسیک قابلیت تنظیم میزان مکش را دارند و می‌توان آن‌ها را برای جمع آوری حجم مناسبی از زباله‌ها در سطح خانگی مورد استفاده قرار داد. وزن سبک، کارایی ساده، قابلیت تعویض فیلترها و کیسه‌های جمع آوری‌کننده زباله و سایز نسبتا کوچک، از جمله ویژگی‌های جاروبرقی‌های خانگی هستند.

 

جاروبرقی ایستاده (عصایی)

۲. جاروبرقی ایستاده (عصایی)

جارو برقی ایستاده که به آن جاروبرقی عصایی نیز گفته می‌شود، یکی دیگر از انواع جارو برقی موجود در بازار با قابلیت مکش بسیار عالی است. این جارو برقی‌ها می‌توانند امکان جارو کشی را بدون نیاز به سیم و با سیم فراهم کنند. ساختار آن‌ها بسیار مشابه با جارو شارژی است، اما به صورت ایستاده طراحی شده‌اند. برای جاروکشی کف و دیواره‌ها به راحتی می‌توان از این نوع جارو برقی استفاده کرد. یکی از کاربردهای جارو برقی ایستاده عصایی، تمیز کردن پرده‌ها است. این جاروها به دلیل سبک بودن به راحتی می‌توانند جابجا شوند و برای تمیز کردن هر جایی استفاده گردند.

از نظر نحوه عملکرد، جارو برقی‌ها به دو دسته برقی و قابل شارژ تقسیم بندی می‌شوند که جاروهای قابل شارژ پرتابل و قابل جابجایی و جاروبرقی‌های غیر قابل شارژ دارای این مشخصه نیستند.

 

جاروبرقی دستی (شارژی)

۳. جاروبرقی دستی (شارژی)

جارو برقی شارژی یکی دیگر از انواع جارو برقی است که پیدایش آن به سال‌ها قبل باز می‌گردد. گاهی اوقات نیاز به جارو کشی سریع و بدون نیاز به برق در محیط منزل است که با وجود جاروبرقی دستی کار بسیار ساده انجام خواهد شد. جاروبرقی شارژی در چند ساعت به طور کامل شارژ می‌شود و می‌تواند برای چند دقیقه مورد استفاده قرار گیرد. این جاروها معمولا به صورت دستی برای تمیز کردن روی مبل، داخل خودرو و فضاهای غیر قابل دسترس نیز قابل استفاده‌اند. همچنین می‌توان آن‌ها را به صورت یک پایه بلند مورد استفاده قرار داد.

 

جاروبرقی رباتیک

۴. جاروبرقی رباتیک

نسل جدیدی از انواع جارو برقی موجود در بازار که در حال حاضر بسیار محبوب نیز شده است، جاروبرقی رباتیک می‌باشد. این جاروبرقی دارای حسگر برای تشخیص زباله‌ها جهت جمع آوری هوشمند و بدون نیاز به دخالت کاربر آن‌ها است. جاروبرقی‌های رباتیک با یک باتری کار می‌کنند و به محض اینکه میزان شارژ آن‌ها کم می‌شود، به سمت ایستگاه شارژ می‌روند تا مجددا شارژ شوند. این نوع جاروبرقی به دلیل عدم نیاز به اعمال نیروی زیاد و کاهش فشار به کمر و گردن، انتخاب خوبی برای افراد به ویژه در سنین بالا است.

 

جاروبرقی آب و خاک

۵. جاروبرقی آب و خاک

در جارو برقی‌های معمولی امکان جاروکشی محیط‌هایی که در معرض آب هستند، وجود ندارد. در واقع حتی وجود چند قطره آب روی زمین و مکش آن توسط جاروبرقی، می‌تواند منجر به سوختن جاروبرقی و آسیب جدی به قطعات داخلی شود؛ اما به دلیل نیاز به استفاده از جاروبرقی برای تمیز کردن سطوح مرطوب، جاروبرقی‌هایی تولید شده‌اند که می‌توانند برای تمیز کردن آب و خاک استفاده شوند. جاروبرقی آب و خاک، جارو برقی است که دارای مخزن جداگانه برای کنترل آب مکیده شده و جلوگیری از آسیب به تجهیزات داخلی است. این جاروبرقی‌ها هم کاربرد خانگی و هم کاربرد صنعتی دارند و قدرت مکش آن‌ها نسبت به جاروبرقی‌های معمولی بیشتر است.

انواع جارو برقی شامل جارو برقی خانگی، جارو شارژی، جارو ایستاده برقی، جارو برقی آب و خاک، جارو برقی مرکزی و جارو برقی سطلی هستند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند.

 

جاروبرقی سطلی

۶. جاروبرقی سطلی

جارو برقی سطلی در واقع زیر مجموعه‌ای از جاروبرقی‌های خانگی است، اما با ظرفیت مخزن بیشتر! این جارو برقی‌ها برای خانه‌های مسکونی بزرگ، مساجد، شرکت‌ها و محیط‌هایی با متراژ بزرگ مناسب‌تر هستند. دلیل این موضوع هم ظرفیت بالای مخزن به کار رفته در آن‌ها است. توان جاروبرقی سطلی چه به صورت عددی چه به صورت تجربی از جاروبرقی کلاسیک بیشتر است. این جارو برقی‌ها اگرچه سر و صدای بیشتری تولید می‌کنند، اما قدرت مکش بسیار عالی را از خود نشان می‌دهند که این یک مزیت بسیار بزرگ برای آن‌ها است.

 

جاروبرقی مرکزی

۷. جاروبرقی مرکزی

جارو برقی مرکزی، یکی دیگر از انواع جارو برقی موجود در بازار که با پیشرفت تکنولوژی به وجود آمده است؛ می‌باشد. این جارو برقی‌ها دارای یک موتور مکنده هستند که در جایی در ساختمان نصب می‌شوند. سپس در هر خانه از ساختمان، یک خروجی برای این موتور که مانند یک پریز اختصاصی است نصب می‌شود. کاربران می‌توانند با نصب لوله جارو برقی در بخش پریز مانند، امکان مکش انواع زباله را فراهم کنند. کلیه زباله‌ها ذرات جمع آوری شده به مخزن مرکزی ریخته می‌شوند. در واقع این جاروبرقی‌ها دارای موتور و کیسه‌های قابل مشاهده نیستند و فقط با متصل کردن لوله جارو برقی به آن‌ها، می‌توان استفاده کرد.

سخن پایانی

شناخت انواع جارو برقی به شما دید وسیع‌تری از کاربردهای جارو برقی می‌دهد. جاروبرقی‌های موجود در بازار صرفا بر اساس برند تولید کننده و قابلیت‌ها تقسیم بندی نمی‌شوند. این لوازم جانبی دارای تنوع بالایی از جمله برقی و قابل شارژ، قابل حمل و کوچک و بزرگ هستند. می‌توانید با در نظر داشتن نکات راهنمای خرید جارو برقی، بهترین جارو برقی را انتخاب کنید. جانتک یکی از بهترین برندهای تولید کننده انواع جارو برقی است که محصولات خود را باکیفیت بسیار عالی، گارانتی و خدمات پس از فروش به مشتریان عرضه می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *